Rokkaa tiesi Lontooseen!

Miltä kuulostaisi saada rokkitähden VIP-kohtelu Lontoossa? Enää sen ei tarvitse jäädä vain haaveeksi, sillä voit tavoitella unelmaasi Euroloton järjestämässä rock-aiheisessa kampanjassa, jossa pelataan samaan teemaan kuuluvia pelejä ja kerätään lippuja arvontaan! Arvonnan pääpalkinto on todellakin Lontoon-matka VIP-kohteluineen! Jatka lukemista!

NETTIKASINOTBONUSPELAA!
Eurlotto100% riskintön lottoarpa
100% asti €100 bonus
Pelaa nyt

Kuinka kerään lippuja arvontaan?

Unelmaasi tavoitellaksesi voit kerätä lippuja arvontaan pelaamalla kolmea rock-henkistä slottia: Guns N’ Roses, Motörhead ja Jimi Hendrix. Arpalippuun oikeuttaa vain joka 50. pelikierros 0.2 euron minimipanoksella pelattaessa. Voit kerätä enintään 50 lippua päivässä. Ala kerätä lippuja jo nyt, sillä kampanja on voimassa enää 16. marraskuuta 2016 klo 23:59 asti. Arvonta suoritetaan saman kuun 17. päivänä. Vielä ehtii!

Mitä palkintomatka sisältää?

Lontoon-matka sisältää lentoliput kohteeseen ja takaisin, hotellimajoituksen aamupaloineen luksushotellissa, illallisen ja baari-illan Roadhousessa, liput keikalle (ei varma) sekä käyttörahaa 2000 euron edestä. Lisäksi pääset helikopterin kyytiin Lontoon ylle ihailemaan suurkaupunkia yläilmoista. Huomaa, että matka on tarkoitettu kahdelle hengelle, joten voit jakaa kokemuksen yhdessä ystäväsi kanssa!eurolotto

Lisää palkintoja!

VIP-kohtelu Lontoossa on vasta arvonnan pääpalkinto. Eurolotto arpoo lisäksi 25 000 euroa käteistä sadalle lippuja keränneelle henkilölle sekä 110 ilmaiskierrosta käytettäväksi kampanjan kolmessa pelissä! Palkintoja jaetaan yhteensä 5000 pelaajalle seuraavalla tavalla.

Arvonnan toinen palkinto on 5000 euroa ja kolmas palkinto 3000 euroa. 4. ja 5. sija oikeuttavat 1000 euroon. Sijoille 6-100 yltäneille pelaajille jaetaan eri määrät käteistä (13 000 euron arvoisesta potista), ja lopuille arpalippuja haalineille (aina sijalle 5000 asti) annetaan ilmaisia pyöräytyksiä 110 000 kappaleen tukusta.

Rokkaa tiesi Lontooseen!

Arvonnassa on siis hyvät mahdollisuudet voittaa, sillä palkintoja jaetaan usean osallistujan kesken. Jos onni ei potkaise matkan suhteen, voit silti voittaa muita upeita palkintoja aina käteisestä rahasta ilmaiskierroksiin. Huomaa, että pääpalkinnon muuttamista rahaksi ei hyväksytä, eikä palkintoa voi myöskään palauttaa. Palkinnot jaetaan marraskuun 21. päivään mennessä. Pääpalkinto tulee lunastaa puolen vuoden sisällä arvonnan päättymisestä.

Onnea arvontaan!